Loading
0%

Perkenalkan Royal Canin® Satiety Veterinary Diet dikhaskan bagi Program kawalan berat badan

Menyokong penurunan berat dengan kadar selamat dan mengelakkan kenaikan berat badan. 97% kucing telah berjaya turun berat badan dalam tempoh 3 bulan.

Kadar serat semulajadi yang tinggi membantu kucing anda berasa kenyang diantara waktu makan. Ia juga membantu mengawal perlakuan meminta-minta makanan bagi 82% kucing ketika penurunan berat.

Kandungan tinggi protein membantu penurunan berat badan dengan cara yang sihat dan pada masa yang sama mengekalkan otot.

Kaya dengan nutrisi bagi menjamin pengambilan optimal protein, mineral dan vitamin sepanjang program penurunan berat badan.

Kami turut bekerjasama dengan organisasi lain di dalam industri ini, yang mempunyai hala tuju yang sama, untuk menyertai kempen ini.

Rakan kongsi kami:

SPCA Selangor adalah badan kebajikan yang diakui dan diyakini membela nasib haiwan terbiar dan berpangkalan di Ampang Jaya, Selangor, Malaysia.

Persatuan Penyayang Haiwan Petaling, Selangor (AnimalCare) ditubuhkan bagi mempromosi dan mempraktikkan CNRM (Care-Neuter-Rehome/Return-and-Manage) untuk haiwan jalanan.

International Cat Care (www.icatcare.org) adalah pertubuhan kebajikan antarabangsa. Program kawalan kesihatan yang dianjurkan mereka, memperjuangkan peningkatan tahap kebajikan dan kesihatan kucing seantero dunia.